Menu
EUR

COB LED strips

Op deze pagina kun je al onze COB LED strips terugvinden. COB staat voor chips on board, dit betekent dat er veel kleine LED's dicht bij elkaar zijn gemonteerd zodat dit lijkt op een egale lichtstrook zonder individuele LED's. 

COB LED strip 

Onze COB LED strips zorgen voor een hoge lichtopbrengst, doordat er meerdere LED's per meter op de strip zitten gemonteerd. De LED strips worden aangeboden in 320, 420, 512, 560 en 840 LED's per meter. Een COB LED strip is breed inzetbaar. Je kunt de strips gebruiken als hoofdverlichting of als decoratieve verlichting. Daarbij hebben wij spatwaterdichte LED strips die voor buiten en in badkamers gebruikt kunnen worden. 

Voordelen COB LED

Hoge lichtopbrengst
Strakke en egale lichtlijn 
Duurzaam
Dimbaar
Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren
Zeer flexibel
COB LED heeft een grote stralingshoek van 180 graden

LED COB strips lichtkleuren

LED COB wordt aangeboden in verschillende kleuren en kleurtemperaturen. Je kunt kiezen voor een warm witte strip. Deze wordt vooral gebruikt in ruimtes waar een gezellige sfeer gecreëerd moet worden. Helder wit wordt vaak gebruikt als badkamer of keukenverlichting. Ook kun je kiezen voor de kleurtemperatuur koud wit. Deze strip wordt vaak ervaren als minder gezellig, hoewel het zicht optimaal is bij deze lichtkleur. Koud wit evenaart de kleur van daglicht het meest en wordt vaak gebruikt in loboratoria of voor het verlichten van werkplaatsen, omdat elk detail goed zichtbaar is bij deze kleur. Vervolgens is er ook nog de keuze uit een RGB strip. RGB staat voor rood, groen en blauw. Met deze primaire kleuren kan elke kleur worden gevormd. een COB LED strip RGBW bevat naast elke kleur ook nog de kleurtemperatuur warm wit. Met een RGB+CCT strip kun je naast alle kleuren ook elke wittemperatuur kiezen. 

COB LED strip toepassingen

Een COB LED strip kun je gebruiken voor vele toepassingen. Naast dat de strips in vele kleuren worden aangeboden kun je ook nog kiezen tussen IP20 en IP65. Onze IP65 LED strips zijn ook geschikt om buiten of in vochtige ruimtes te gebruiken. De strips hebben een standaard afmeting van 5 meter. Je kunt dit gemakkelijk verlengen of inkorten door de strip op de koperen marketing te knippen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos met een COB LED strip.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!