Menu
EUR

48V Magnetische railverlichting

Magnetische LED Track rails en railverlichting van 48 volt. Lees meer

Op deze pagina vind je al onze magnetische track rails en railverlichting van 48 volt. Deze zijn ontworpen om jou maximale flexibiliteit en controle te bieden bij het verlichten van jouw ruimtes. Door gebruik te maken van laagspanningstechnologie, zijn onze systemen veilig, efficiënt en veelzijdig. 

Wat is 48V magnetische railverlichting?

Trackverlichting 48V is laagspanningsverlichting met een hoge flexibiliteit. Anders dan 3-fase railverlichting werkt de verlichting op een lage spanning en via een magnetische railmontage. Dit zorgt voor brede ontwerpopties en toepasmogelijkheden. Je kunt de magnetische railverlichting 48V eenvoudig installeren op plafond of muren. De rail is op iedere gewenste positie te plaatsen.

Voordelen van 48 volt trackverlichting

Veiligheid

Een van de grootste voordelen van 48 volt is dat het een veilige en efficiënte spanning is. Het is laag genoeg om veilig te zijn voor mensen en huisdieren, maar toch krachtig genoeg om voldoende licht te leveren voor elke toepassing. Bovendien betekent de lage spanning dat er minder energie verloren gaat als warmte, waardoor ons 48 volt-systeem efficiënter is dan hogere spanningssystemen.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van 48 volt is dat het systeem flexibeler is. Omdat de spanning lager is, kunnen er meer armaturen op één circuit worden aangesloten zonder de spanning te verlagen. Dit betekent dat je meer verlichting kunt toevoegen aan jouw systeem zonder extra bedrading of transformators te hoeven installeren. Dit maakt ons 48 volt-systeem kostenefficiënt en gemakkelijk te installeren.

Onze 48 volt track rails en railverlichting bieden ook uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave. Met een hoge CRI (Color Rendering Index) en een consistente kleurtemperatuur, zal jouw verlichting er altijd goed uitzien en natuurlijk aanvoelen.

Veelzijdig

Ten slotte biedt ons 48 volt-systeem een ​​breed scala aan opties voor aanpassing en controle. Van dimmen tot kleurverandering, ons systeem biedt de mogelijkheid om jouw verlichting aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Bovendien kan ons systeem worden geïntegreerd met slimme huis- en gebouwautomatiseringssystemen, waardoor je nog meer controle en functionaliteit krijgt.

Als je op zoek bent naar een veilige, efficiënte en veelzijdige manier om jouw ruimtes te verlichten, dan zijn onze 48 volt track rails en railverlichting de perfecte oplossing. Met uitstekende lichtkwaliteit, aanpassingsmogelijkheden en integratiemogelijkheden met slimme huis- en gebouwautomatiseringssystemen, biedt ons systeem alles wat je nodig heeft voor jouw verlichtingsbehoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

48V Magnetische railverlichting kopen bij LED24

Bij LED24 beschikken we over een ruim assortiment magnetische Track rails en railverlichting 48V. Hierdoor is het eenvoudig om de verlichting geheel naar eigen wens samen te stellen. Bekijk ons aanbod en bestel nu!

Ontdek naast onze 48 magnetische railverlichting rail ook onze 1-fase en 3-fase railverlichting voor een complete oplossing die voldoet aan al uw verlichtingsbehoeften.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!