Menu
EUR

LED accessoires

LED24 biedt een ruim assortiment accessoires voor LED strips en andere LED verlichting aan. Deze accessoires kan je gebruiken om een complete set samen te stellen, om oude onderdelen te vervangen of om je bestaande LED verlichting uit te breiden. Op deze pagina vind je al onze LED accessoires en alle informatie over onze verschillende producten.

LED Strip Accessoires kopen

We hebben een ruim assortiment aan accessoires die te gebruiken zijn voor LED strips. Door de accessoires direct mee te bestellen heb je meteen alles wat nodig is om je nieuwe LED strip aan te sluiten en te gebruiken. Let wel goed op welke LED strip accessoires passen bij welke strip. We hebben veel accessoires die geschikt zijn voor meerdere soorten LED strips, zoals de LED strip profielen. Ook kunnen bijvoorbeeld alle voedingsadapters worden gebruikt voor LED strips met verschillende lichtkleuren. Let op dat we ook accessoires aanbieden die geschikt zijn voor een bepaald soort LED strip. Een afstandsbediening voor een witte LED strip kan bijvoorbeeld niet worden gebruikt voor een RGB LED strip. Kijk ook altijd goed naar de informatie die wordt gegeven op de productpagina van de LED strip. Hier wordt namelijk altijd aangegeven welke accessoires je nodig hebt. Ook kun je kiezen voor een complete LED strip set. Alle accessoires worden er dan bij geleverd zonder dat je deze zelf uit hoeft te zoeken. Onderstaande accessoires zijn bedoeld voor onze LED strips.

LED Strip Profielen
Met deze LED accessoires is kan je je LED strip mooi wegwerken. Wanneer je een LED strip in een profiel plaatst wordt deze beschermd tegen stof en water. Ook zorgt een profiel er voor dat het licht mooi egaal verspreid wordt. 

LED Strip Adapters
Om LED strips aan te sluiten heb je een adapter nodig. Welke soort je nodig hebt is afhankelijk van het stroomverbruik van de LED strip. De adapter moet namelijk het maximale stroomverbruik aan kunnen. 

LED Strip Aansluitmateriaal
Deze accessoires bedoeld om je LED strip aan te sluiten of bijvoorbeeld te verlengen. Je vindt hier o.a. connectors, aansluitstekkers en voedingskabels. 

LED Verlichting Accessoires

Naast accessoires voor LED strips hebben we ook accessoires die geschikt zijn voor onze andere LED producten. Let altijd goed op welke accessoires geschikt zijn voor welk product. Op de productpagina’s wordt altijd aangegeven welke accessoires je nodig hebt. Bestel de accessoires gelijk mee om je nieuwe LED verlichting meteen te kunnen aansluiten en gebruiken. Onderstaande accessoires zijn geschikt voor onze LED verlichting producten.

Waterdichte Voedingen
Wil je je LED verlichting buiten of in een vochtige ruimte gebruiken? Een waterdichte voeding is een vereiste om de veilig te kunnen doen. De voedingen zijn verkrijgbaar 12V, 24V en verschillende wattages. 

LED Drivers
Een driver zorgt er voor dat LED verlichting een gelijkmatige en lage hoeveelheid stroom krijgt. LED verlichting verbruikt een lager wattage dan traditionele verlichting, maar produceert wel dezelfde hoeveelheid licht. Drivers worden ook wel transformators genoemd. 

LED Dimmers en Bediening
Hier vind je alles wat je nodig hebt om je LED verlichting te bedienen. Veel van onze LED producten zijn (optioneel) dimbaar. Ook bieden wij verschillende soorten bediening aan, zoals afstandsbedieningen en wandbediening. 

Installeren

Is het niet helemaal duidelijk hoe je je LED verlichting moet installeren? In onze blogs vind je veel informatie om je te helpen.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!