Menu
EUR

LED Strips accessoires

Op deze pagina kunt u al onze producten vinden die u nodig heeft voor het aansluiten onze LED strips. Op deze pagina kunt u afstandsbedieningen, voedingsadapters, controllers, connectoren, verlengkabels en profielen terugvinden. 

LED strip accessoires

In ons assortiment kunt u veel accessoires terugvinden voor onze LED strips. Hierbij dient u er wel rekening mee te houden dat niet alle producten compatibel zijn met elkaar. U heeft diverse producten nodig om uw LED strips aan te sluiten. Het aantal producten is afhankelijk van uw wensen. 

LED strips afstandsbedieningen

Om uw LED strips te bedienen heeft een u een afstandsbediening nodig. Voor elke LED strips kunt u kiezen uit een andere afstandsbediening. Wij bieden afstandsbedieningen aan voor enkelkleurige LED strips, RGB LED strips, RGBW LED strips en RGBCCT LED strips. U kunt hierbij kiezen uit een afstandsbediening, wandbediening of WiFi Module.

LED voedingsadapter

Een voedingsadapter zorgt ervoor dat de hoge spanningswisseling wordt omgezet in gelijke laag spanning. Hierbij heeft u de keuze uit 12V of 24V, dit voltage dient overeen te komen met het voltage van de LED strip.

LED controllers

Wanneer u uw LED strips wilt bedienen heeft u een controller nodig. Deze controller zorgt ervoor dat u uw LED strip kunt bedienen met een afstandsbediening naar keuze. Ook hiervoor geldt dat niet elke controller compatibel is met elke LED strip. 

Overige LED strips accessoires

Er zijn tientallen accessoires voor LED strips. U heeft een connector nodig om meerdere LED strips aan elkaar te sluiten, of om een strip op een connector aan te sluiten. Hierbij moet u goed letten op het aantal pin van de connectoren en LED strips. Een 2 pin connector is alleen geschikt voor enkelkleurige LED strips. U kunt verlengkabels gebruiken om uw LED strips met elkaar te verbinden of te verbinden aan een voedingsadapter. U kunt een LED strip profiel gebruiken om uw strip mooi weg te werken. Hiervoor heeft u de keuze uit rechte profielen en hoekprofielen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!