Menu
EUR

LED downlights rond

Een LED downlight rond is een aanwinst voor iedere ruimte. LED downlights rond zijn verkrijgbaar als inbouw en opbouw en verspreiden egaal licht. Lees meer

Op deze pagina kunt u al onze ronde LED downlights terug vinden. Dit wordt ook wel vergeleken met een rond LED paneel. Wij verkopen onze LED downlights rond zowel inbouw als opbouw. Wanneer u geen verlaagd plafond heeft kunt u kiezen voor een opbouw LED downlighter rond. 

LED downlight rond

Een LED downlight is een klein LED paneel rond. Een ronde LED downlight lijkt qua uiterlijk op een LED spot. Echter is het verschil tussen een LED spot en een LED downlight groot. Het licht van een LED spot wordt minder verspreid dan het licht van een ronde LED downlight. Bij een LED downlight wordt de lichtbundel naar beneden gericht, het licht wordt hierbij meer verspreid. Bij een LED spot wordt het licht meer op een specifiek voorwerp gericht doordat de spot meer een gebundelde lichtbundel heeft. Daarnaast is het licht van een LED downlight ook minder fel dan het licht van een LED spot. De ronde LED downlights kunnen zowel inbouw als opbouw geplaatst worden. 

Voordelen ronde LED downlights

 Energiezuinig (A+)
Verspreid egaal licht over de gehele ruimte 
Verkrijgbaar in alle verschillende lichtkleuren
Eenvoudige installatie
Dimbaar
5 jaar garantie

Verschillende afmetingen ronde LED downlights

Onze ronde LED downlights worden als inbouw en opbouw aangeboden. Daarnaast zijn de LED downlighters is verschillende afmetingen te bestellen. De LED downlights variëren van 3 watt tot 25 watt. Elke downlight verlicht ongeveer 7m2 bij een plafond hoogte van 3 meter. De verschillende wattages hebben elk een andere lichtopbrengst. Dit bepaald de sterkte van het licht. Aan de hand hiervan kunt u bepalen welke downlight voor u geschikt is. 

De ronde LED downlights worden aangeboden in de volgende afmetingen (diameter):

Inbouw of opbouw ronde LED downlights

U kunt een LED downlight als inbouw en als opbouw terug vinden in ons assortiment. Wanneer u al een gat in uw plafond heeft kunt u het best voor een inbouw LED downlight kiezen. Indien u een verlaagd plafond heeft kunt u eenvoudig een gat maken in uw plafond. Een LED downlighter heeft een lage inbouwmaat, waardoor het makkelijk in uw plafond te plaatsen is. Ingeval u hier niet over beschikt is het ook gemakkelijk om uw LED downlight opbouw aan uw plafond te schroeven.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!