Menu
EUR

LED Highbay 100W

Deze LED highbays hebben een vermogen van 100W en produceren 130 lumen per watt. De lamp is zeer zuinig in vergelijking met een ouderwetse highbay, maar produceert dezelfde hoeveelheid licht. Deze lamp is geschikt voor ruimtes met een plafond hoogte van 4 tot 6 meter. De lamp is verkrijgbaar in helder wit en koud wit. 

LED Highbay 100W

Een LED highbay wordt ook wel een hoog plafond lamp of UFO lamp genoemd. De lamp heeft een ronde vorm en geeft veel en sterk licht. Een LED highbay wordt gebruikt om grote ruimtes mee te verlichten. Een 100 watt highbay kan gebruikt worden om ruimtes te verlichten met een plafondhoogte van 4 tot 6 meter. De highbays hebben een moderne uitstraling met een brede aluminium plaat. Ten opzichte van een ouderwetse highbay kunt u 60% aan energiekosten besparen, terwijl de lichtopbrengst hetzelfde blijft. 

Voordelen LED highbays

Veel en sterk licht
Laag in energie verbruik
Lange levensduur
Geschikt voor grote en hoge ruimtes
Dimbaar
5 jaar garantie

Toepassing highbay LED 100W

Deze 100W lampen hebben een lichtopbrengst van 13.000 lumen, daarom zijn ze geschikt om grote ruimtes te verlichten. Een LED highbay 100W kunt u gebruiken voor het verlichten van bedrijfshallen, magazijnen, stallen en fabriekshallen. De lampen zijn geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes (IP65).

De 100W highbay is geschikt voor plafondhoogtes van 4 tot 6 meter. Bij een hoger plafond raden wij aan gebruik te maken van een highbay met een hoger vermogen. Voor een plafond hoogte van 6 tot 8 meter raden we een LED highbay 150W aan. Wanneer u plafond een hoogte heeft van 8 tot 10 meter kunt u het best een LED highbay 200W lamp bestellen. Voor ruimtes met een plafond hoogte van meer dan 10 meter raden we onze LED highbay 240W aan. Indien u het licht te fel vindt kunt u dit altijd dimmen met een 0-10v LED dimmer

LED highbay kleurtemperaturen

De lampen worden aangeboden in helder wit (4000K) en koud wit (6000K). Helder wit wordt ook wel natuurlijk wit genoemd. Deze lichtkleur wordt vaak gebruikt als werkverlichting. Het concentratievermogen zal bij deze kleur bevorderd worden. Koud wit wordt vooral gebruikt in ruimtes waarbij goed zicht belangrijk is. Hierbij kunt u denken aan technische ruimtes. Deze lichtkleur is te herkennen aan zijn blauwe gloed en wordt ervaren als minder gezellig. Echter is elk object en detail goed zichtbaar bij deze kleur. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!