Menu
EUR

LED paneel 4000K (Helder Wit)

Een LED paneel 4000K is een paneel in een Helder Witte kleur. LED panelen 4000K zijn zeer geschikt voor ruimtes waar een goede concentratie nodig is. Lees meer

Op deze pagina kun je al onze helder witte LED panelen 4000K terug vinden. Onze helder witte LED panelen bieden wij aan in verschillende soorten en afmetingen.

Wat is een helder wit LED Paneel 4000K?

LED panelen met de lichtkleur 4000K worden veel gebruikt in ruimtes waar een goede concentratie cruciaal is. De kleurtemperatuur wordt aangegeven in kelvin waarde, een helder wit LED paneel heeft een kelvin waarde van 4000 kelvin. Een helder wit LED paneel heeft een frisse en neutrale lichtkleur. Deze LED panelen hebben geen warme gloed zoals een warm wit LED paneel, maar er is ook geen sprake van kil licht zoals een koud wit LED paneel. 

Toepassingsgebieden LED paneel helder wit

Kantoorruimtes
Klaslokalen
Magazijnen
Showrooms
Keukens
Schoonheidssalons

Voordelen LED panelen 4000K

Onze 4000K kleur LED panelen brengen een hoop voordelen met zich mee. De lichtkleur heeft namelijk een positief effect op de alertheid en productiviteit van werknemers. Led panelen 4000K worden daarom vaak gebruikt in kantoorruimtes en andere werkplekken. Deze lichtkleur is uitermate geschikt om goed bij te werken. Deze LED panelen zijn daarom geschikt voor vele toepassingen. Een ander groot voordeel is dat wij de panelen in diverse afmetingen aanbieden. Zo kun je voor elke ruimte de geschikte verlichting gebruiken.

Verschillende soorten LED panelen 4000K

In ons assortiment zijn verschillende soorten LED panelen 4000K terug te vinden. Waarbij je kunt kiezen uit een standaard LED paneel, high lumen LED paneel, high lumen V2 LED paneel, UGR19 LED paneel en een back-lit LED paneel. De LED panelen helder wit worden aangeboden in de volgende afmetingen:

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!