Menu
EUR

Aantal bomen geplant - Trees for all

CO2 uitstoot compenseren via Trees for All

Trees for all 1 boom per 100 bestellingen

In de afgelopen twee jaar heeft LED24 2632 bomen geplant. Dit doen wij omdat we graag duurzaam, milieubewust en milieuvriendelijk aan het werk gaan. Om deze reden werken we samen met Trees for All. Trees for All is een stichting en erkend goed doel. Ze houden zich bezig met het compenseren van CO2 uitstoot door middel van het planten van bomen. We zijn ons bewust van de CO2 uitstoot die het versturen van onze producten met zich mee brengt. Om dit te compenseren planten we een boom voor iedere 100 bestellingen die wij versturen. In 2019 hebben wij 750 bomen geplaatst, in 2020 hebben wij 800 bomen geplant en in 2021 1000 bomen. Zo kunnen wij onze producten en diensten zoveel mogelijk CO2-neutraal aanbieden. 

CO2-neutraal door het planten van bomen

De hoeveelheid CO2 in de atmosfeer stijgt al sinds 250 jaar. Dit is voor een groot deel te wijten aan de verbranding van aardgassen, kolen en oliën. Hiernaast is ontbossing een groot probleem. Bomen nemen namelijk CO2 op en slaan dit op. CO2 wordt door een boom afgebroken in koolstof en zuurstof. Bomen hebben koolstof nodig voor de groei van hout. De zuurstof heeft een boom zelf niet nodig. Bomen laten de zuurstof weer terug in de atmosfeer. Iedere boom die wordt gekapt of doodgaat laat de opgeslagen koolstof weer terug in de natuur. 

Het doel

Om onze CO2-footprint zoveel mogelijk te compenseren planten we samen met Trees for All 1 boom voor 100 verstuurde bestellingen. Wij werken mee aan het 1-2-tree project waarbij bomen in Nederland en Oeganda worden geplant. Zo kunnen we samen met onze klanten bossen creëren en in stand houden. Je helpt met iedere bestelling! Wij gaan uiteraard ook in 2022 door met het planten van bomen. Zodat wij opnieuw een erkent certificaat ontvangen van Trees for All, met nog meer bomen dan in 2020

Ons doel luidt:

In 2022 moeten er minimaal 1500 bomen worden geplant, dit zal zorgen voor een besparing van 37.500kg C02 uitstoot. In slechts 4 jaar tijd zullen wij dan minimaal 4000+ bomen plaatsen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!