Menu
EUR

Reviews

Product- en Bedrijfsreviews - Echtheid en Richtlijnen

Bij LED24 geloven we in transparantie en eerlijkheid, en we hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Op deze pagina vindt u alle informatie die u moet weten over onze product- en bedrijfsreviews, inclusief wie een review kan achterlaten, hoe we de echtheid waarborgen, welke reviews worden geplaatst en welke niet, en nog veel meer.

Wie kan een review achterlaten?

Bij LED24 stellen we het op prijs dat alleen klanten die daadwerkelijk een product hebben gekocht, een dienst hebben gebruikt of een handelservaring hebben opgedaan, een review kunnen achterlaten. We vinden het belangrijk dat onze reviews afkomstig zijn van mensen met echte ervaringen, zodat we een eerlijk beeld kunnen geven van onze producten en diensten.

Voor onze productreviews maken we gebruik van Yotpo, een vertrouwd platform dat ons in staat stelt om reviews van klanten te verzamelen en te tonen op onze website. Alleen klanten die een product hebben gekocht, ontvangen een uitnodiging om een review achter te laten via Yotpo.

Voor onze bedrijfsreviews en algemene reviews maken we gebruik van Feedback Company en Google. Hierdoor kunnen klanten hun ervaringen delen met betrekking tot onze algemene service, klantenservice en andere aspecten van ons bedrijf. Deze reviews zijn niet beperkt tot alleen klanten die een product hebben gekocht.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

Om de echtheid van onze reviews te waarborgen, maken we gebruik van gerenommeerde reviewplatforms zoals Yotpo, Feedback Company en Google. Deze platforms hebben geavanceerde systemen en controles om ervoor te zorgen dat alleen echte klanten reviews kunnen achterlaten. Ze verifiëren de aankoop of handelservaring van de reviewer, wat helpt om de betrouwbaarheid van de reviews te waarborgen.

Daarnaast moedigen we onze klanten aan om eerlijke en objectieve reviews te schrijven. We censureren de inhoud van de reviews niet, maar we behouden ons het recht voor om reviews te verwijderen die voldoen aan de volgende criteria (zie volgende sectie).

Positieve en negatieve reviews

Bij LED24 geloven we in het presenteren van een gebalanceerd beeld van onze producten, diensten en bedrijf. Zowel positieve als negatieve reviews worden geplaatst op onze website en op de genoemde reviewplatforms. We streven ernaar om een eerlijk en representatief beeld te geven van de ervaringen van onze klanten.

Betaalde reviews

Bij LED24 tolereren we geen betaalde reviews. We staan geen enkele vorm van compensatie toe in ruil voor het plaatsen van een review. Alle reviews op onze website en de genoemde reviewplatforms zijn gebaseerd op de eerlijke meningen en ervaringen van onze klanten.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!