Menu
EUR

LED TL Waterdicht

Onze waterdichte LED TL buizen hebben een bescherming van IP65. Deze IP waarde geeft aan dat de led TL buizen waterdicht zijn. Lees meer

Een waterdicht led armatuur is speciaal ontwikkeld voor ruimtes met water, stof en andere omgevingsinvloeden. De waterdichte LED TL buizen zijn water- en stofdicht. Onze waterdichte TL armaturen zijn hierdoor bestemd voor buitengebruik. De lampen verbruiken weinig energie en produceren veel licht. De LED TL buizen worden aangeboden in verschillende afmetingen en wattages. Daarnaast heb je de keuze uit de lichtkleuren helder wit of koud wit. Een waterdicht LED TL armatuur is geschikt voor veel verschillende ruimtes. Lees meer over onze waterdichte armaturen en kies een geschikte LED TL waterdicht voor jouw ruimte.

Toepassing waterdichte TL armaturen

Onze waterdichte LED TL buizen hebben een bescherming van IP65. Deze IP waarde geeft aan dat de led TL buizen waterdicht zijn. De waterdichte TL buizen kunnen daarom eenvoudig in ruimtes worden geplaatst waar het led armatuur in aanraking komt met water. De led armaturen kunnen ook buiten worden geplaatst.

Een waterdicht TL armatuur is voorzien van een afdekraam. De tl armaturen zijn hierdoor goed beschermd tegen water. Anders dan spatwaterdichte tl armaturen zijn waterdichte armaturen wel beschermd tegen grote hoeveelheden water. Echter kunnen de lampen niet direct onder water geplaatst worden, zoals in het bad of de douche. Hiervoor heb je een hogere IP waarde nodig.

Voor- en nadelen LED TL buizen spatwaterdicht

Eenvoudig te installeren
Diverse afmetingen
Geschikt voor buitengebruik
Lange levensduur
Laag in energieverbruik
5 jaar garantie

X Niet direct onder water te plaatsen

X Hoge aanschafprijs

Keuzemogelijkheden TL waterdichte LED armaturen

Onze waterdichte TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende lichtkleuren. Wij bieden de led armaturen aan in 60cm, 20cm en 150cm. Een LED tl armatuur 150 cm waterdicht is het grootste armatuur uit ons assortiment. 

Kleurtemperaturen waterdichte LED TL armaturen

Onze waterdichte TL buizen worden aangeboden in helder wit en koud wit licht. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in het aantal Kelvin.

Helder witte tl armaturen (4000K)

TL armaturen met helder wit licht worden vooral gebruikt als werkverlichting. Bij deze lichtkleur zal de concentratie het langst behouden blijven. Deze lichtkleur wordt ook wel neutraal wit genoemd. 

Koud witte tl armaturen (6000K)

LED armaturen met koud wit licht (ook wel koel wit licht) is de lichtkleur die het meest in de buurt komt van daglicht. Bij deze kleurtemperatuur is elk detail goed zichtbaar. Waterdichte led armaturen in deze kleur worden gebruikt in ruimtes waar helder zicht belangrijk is. De lamp heeft een blauwe gloed en wordt ervaren als een kille lichtkleur.

Waar kun je waterdichte LED TL armaturen gebruiken?

Je kunt een spatwaterdicht tl armatuur gebruiken voor vele toepassingen. De waterdichte led armaturen zijn ideaal om te gebruiken in:

Deze ruimtes beschikken vaak over een hoog vochtgehalte, waardoor de waterdichte armaturen zeer geschikt zijn. Waterdichte armaturen zijn eenvoudig op verschillende plekken te installeren. Een Led TL armaturen kunt u plaatsen in plafonds, muren of overkappingen. Binnen no-time heeft u een waterdicht armatuur bevestigd.

Je kunt kiezen uit verschillende lichtkleuren, waardoor je de waterdichte armaturen overal kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om waterdichte led tl armaturen in de badkamer ophangen, echter brengt dit niet erg veel sfeer met zich mee. De waterdichte armaturen dienen daarom als werk- en hoofdverlichting. Een waterdicht led armatuur is zeer geschikt om veel details te kunnen zien.

Waarom overstappen naar waterdichte led armaturen?

Waterdichte LED buizen beschikken over een duurzame verlichtingstechniek. Een LED TL buis is namelijk voorzien van meerdere LED's. In vergelijking met conventionele TL, wordt de lichtopbrengst hier efficiënter gebruikt. Het licht wordt alleen naar beneden gericht in plaats van meerdere richtingen. Hierdoor verlicht je alleen de plekken waar het licht op gericht is en wordt de verlichting van de led buizen optimaal benut.

Waterdichte led buizen zijn een stuk duurzamer dan conventionele TL buizen. Bij een LED TL buis wordt er minder energie verbruikt en heeft de led lamp een langere levensduur. De aanschafwaarde ligt hoger, maar dit zal snel terugverdiend worden. Daarnaast flikkeren conventionele TL buizen meer dan een LED armatuur, dit zorgt voor vermoeidheid en hoofdpijn. Er zitten veel voordelen aan het overstappen van conventionele verlichting naar waterdichte armaturen. Een waterdichte LED TL armatuur is de meest duurzame verlichtingstechniek, waardoor overstappen zeker de moeite waard is.

Waterdichte LED armaturen kopen bij LED24

Bij LED24 beschikken we over een ruim aanbod waterdichte led armaturen. De tl armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, lichtkleuren en wattages. Een waterdicht armatuur is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Door de hoge IP waarde kunnen de led armaturen goed in vochtige ruimtes geplaatst worden.

Waterdichte LED verlichting is een betrouwbare en duurzame keuze. Bekijk het uitgebreide aanbod led tl armaturen en kies een waterdicht led tl armatuur die geschikt is voor uw ruimte.

Tips bij het kopen van een waterdicht LED tl armatuur

Als u overweegt een waterdicht LED tl armatuur aan te schaffen zijn er verschillende aspecten om te overwegen. De volgende punten zijn van belang om rekening mee te houden wanneer u waterdichte LED tl armaturen aan wilt schaffen:

  1. Type lampvoet/fitting van uw huidige TL-verlichting: Het is belangrijk dat de LED TL buis compatibel is met de bestaande fitting in uw armatuur.
  2. Soort voorschakelapparaat in uw bestaande TL-verlichting: Sommige LED TL buizen vereisen een specifiek type voorschakelapparaat of een LED starter voor correcte werking.
  3. De ruimte waar de tl LED lampen geplaatst worden: Denk aan de invloed van de lichtkleur op de sfeer in verschillende ruimtes, zoals onder uw overkapping of in de badkamer. De keuze tussen helder wit of koud wit licht kan een groot verschil maken.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een waterdicht LED tl armatuur?

Een waterdicht LED tl armatuur is een armatuur met IP65. Dit geeft aan dat de verlichting waterdicht is. Hierdoor is het armatuur zeer geschikt om te plaatsen in ruimtes die in aanraking komen met water, zoals buitenshuis of in de badkamer.

Voor welke ruimtes is een waterdichte LED tl armatuur geschikt?

Waterdichte LED tl armaturen kunnen in de volgende ruimtes geplaatst worden:

Hoe kies je de juiste waterdichte LED tl buis?

Bij het selecteren van de juiste waterdichte LED TL buizen is het belangrijk om eerst het type te overwegen. Ons assortiment heeft waterdichte LED TL buizen in twee varianten: de waterdichte LED TL buis 120cm en de waterdichte LED TL buis 150cm. Daarnaast is er de keuze tussen twee verschillende kleurtemperaturen: helder wit en koud wit. Afhankelijk van de ruimte bepaalt u welke waterdichte LED tl geschikt is.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!