Menu
EUR

LED Strip profiel opbouw

Op deze pagina kun je al onze LED strip profielen opbouw terugvinden. Deze profielen worden aangeboden in verschillende lengtes en modellen. De profielen zorgen ervoor dat de verlichting egaal wordt verspreid. Lees meer

Op deze pagina kun je al onze LED strip profielen opbouw terugvinden. Je hebt de keuze uit verschillende lengtes en modellen. De profielen zorgen ervoor dat de verlichting egaal wordt verspreid.

LED Strip profiel opbouw

Met een LED strip profiel opbouw zorg je ervoor dat de verlichting egaal verspreid wordt. Bij een LED strip zijn de individuele LED's vaak zichtbaar. De afdekkap zorgt ervoor dat dit niet meer zichtbaar is. Door de egalisering van de LED's met het gebruik van een LED strip profiel ontstaat er ook minder verblinding. Daarnaast zorgt het profiel ook voor een betere koeling, waardoor de levensduur langer behouden blijft. Het profiel wordt gebruikt om tegen een oppervlak te bevestigen. Je kunt een opbouw profiel monteren tegen een muur, kast of langs het plafond. 

Afmetingen LED strip aluminium profiel

Onze opbouw LED strip profielen worden aangeboden in 1 meter en 2,5 meter profielen. Je kunt de profielen gemakkelijk tegen elkaar aan plaatsen voor een egale lichtlijn. Zijn de profielen te lang? Dan kan je de profielen eenvoudig inkorten door deze door midden te zagen. De LED strip profielen worden daarnaast aangeboden in verschillende breedtes en hoogtes. Dit komt doordat de LED Strips worden aangeboden in verschillende diktes. Je kunt kiezen uit 20x20 mm, 17,5x15 mm en 17,5x7mm. De profielen worden aangeboden in een witte en zwartte behuizing met een witte of zwarte afdekkap. 

LED strip in een profiel monteren

De LED strip kunnen gemakkelijk worden gemonteerd in een opbouw profiel. Dankzij de 3M plakstrip aan de achterzijde van de strip blijft de strip goed liggen in het profiel. De profielen worden geleverd met bevestigingsmateriaal, waarmee je de profielen kunt vastmaken. Per meter kun je de bevestigingsbeugel vastschroeven. Dit zorgt ervoor dat het profiel stevig tegen de oppervlakte blijft zitten. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!