Menu
EUR

LED Modules

Op deze pagina vind je al onze LED modules. LED modules zijn een zuinig alternatief voor LED strip verlichting. De modules worden geleverd in 50 stuks aan 1 lijn. Lees meer

Wat zijn LED modules?

LED modules is een type LED verlichting dat meerdere kleine LED lampjes in een armatuur bevat. De LED modules zijn klein en flexibel en worden geleverd in 50 stuks aan 1 lijn. Doordat de modules flexibel zijn kan het gemakkelijk overal geplaatst worden. Het is ideaal als reclame verlichting, maar ook voor verlichting in huis. Je kan de LED module bijvoorbeeld gebruiken in een kast, langs de zijkant van een spiegel, als terrasverlichting of als leesverlichting. De LED modules kunnen worden bediend met een LED module controller en dimmer. Deze kan je er apart bij bestellen wanneer je deze nog niet hebt. Onze LED modules zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan kiezen uit een LED module wit of een LED module RGB. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan lampen voor in huis, Wandlampen en Highbays.

LED modules voor- en nadelen

✓  Energiezuinig
✓  Geschikt als reclame verlichting & voor thuis
✓  Verkrijgbaar in verschillende kleuren
✓  Lange levensduur
✓  5 Jaar garantie
✓  Geschikt voor binnen en buiten
✓  Plug & Play
X  Afstandsbediening niet meegeleverd (kan los besteld worden)


LED lichtbak: LED modules als reclameverlichting

Omdat LED modules klein en flexibel zijn worden ze vaak gebruikt als reclameverlichting. Reclameverlichting kost normaal gesproken erg veel geld vanwege de hoge energierekeningen, maar omdat LED zo energiezuinig is zal dat met onze LED modules niet het geval zijn. De modules zijn ideaal om te gebruiken voor LED lichtbakken of als LED reclamebord. Ook worden LED modules vaak gebruikt voor gevelbelettering en letterreclames.

Keuzemogelijkheden LED modules

De LED module is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, namelijk 3000K (warm wit), 4000K (helder wit), 6000K (koud wit), 6500K (koud wit) en 9000K (extra koud wit). Daarnaast hebben wij ook RGB LED modules. We leggen hieronder de verschillen tussen deze kleurtemperaturen uit.

Warm wit 3000K

Warm witte LED modules hebben een gele gloed. Hierdoor geeft het licht een warme en gezellige uitstraling. Deze LED modules zijn daardoor ideaal om binnenshuis te gebruiken. Warm wit kan worden vergeleken met het licht van een zonsopkomst.

Helder wit 4000K

Helder witte LED modules hebben een minder gele gloed dan de warm witte modules. Als je goed zicht belangrijk vind maar een niet té ongezellige lichtkleur wilt is deze kleur erg geschikt. Denk bijvoorbeeld aan verlichting bij een spiegel. 

Koud wit 6000K

Een koud witte LED module heeft een koele lichtkleur met een blauwe gloed. De koelere lichtkleuren zijn erg geschikt als reclame verlichting omdat deze dan goed zichtbaar zal zijn. 6000K kan vergeleken worden met het licht op een heldere dag zonder wolken.

Koud wit 6500K

Ook de 6500K LED module heeft een koele lichtkleur. Het kan worden vergeleken met het licht van een dag waarbij de zon schijnt door de bewolking.

Extra koud wit 9000K

De lichtkleur van de LED module 9000K kan worden vergeleken met een bewolkte blauwe lucht. Bij deze lichtkleur worden kleuren zo goed mogelijk weergeven. 

RGB

RGB staat voor Rood, Groen, Blauw. Dit zijn de drie primaire kleuren waarmee alle andere kleuren gevormd kunnen worden. Het is dus mogelijk om op elk gewenst moment de kleuren van deze modules weer aan te passen.

Heb je vragen over dit product of ben je op zoek naar advies over een van onze andere producten zoals bijvoorbeeld buitenverlichting? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!