Menu
EUR

LED strip warm wit 3000K

LED strips warm wit zijn flexibele lichtsnoeren. De LED lampjes met de warm witte lichtkleur 3000K zijn op dit snoer gesoldeerd. Warm witte LED strips zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden gebruikt in veel verschillende ruimtes. Warm witte LED strips hebben een geel / oranje gloed. Vanwege deze gezellige en warme lichtkleur worden ze vaak toegepast in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers, hotels, restaurants en cafés. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan verlichting langs traptreden, verlichting in kasten of verlichting achter een bank. Onze waterdichte LED strips warm wit kunnen ook buiten of onder water, zoals in een aquarium gebruikt worden. Een LED verlichting strip 3000K zorgt voor een gezellige sfeer in elke ruimte. Het wordt vaak gebruikt als decoratieve verlichting, maar LED strips kunnen ook als hoofdverlichting dienen. LED strips warm wit zorgen voor een moderne uitstraling van de ruimte waarin ze worden geplaatst. 

Voordelen van LED strips warm wit dimbaar

  Modern lichteffect
  Sfeervolle lichtkleur (3000K)
  Veel toepassingsmogelijkheden
  Eenvoudig inkorten / verlengen
  Waterdichte versie verkrijgbaar
  Zeer laag energieverbruik
 Lange levensduur
✓  5 Jaar garantie

Onze klanten zijn tevreden

“Uitstekende kwaliteit en super snelle levering.” - Sophia

LED strip warm wit waterdicht

Je kan kiezen tussen een LED strip met een beschermingswaarde van IP20 of IP68. IP20 betekent dat de strip niet tegen water kan. Deze strip kan daarom alleen binnen worden gebruikt. De IP68 strip is volledig waterdicht. Het is mogelijk om deze strip buiten te gebruiken. Ook gebruik onder water is mogelijk. De waterdichte LED strip warm wit wordt vaak gebruikt in tuinen, rond vijvers en in aquariums. Met led strip 5 meter, 10, 15 of 20 hebben wij altijd de afmeting waar je naar op zoek bent.

LED strips warm wit vermogen

Je hebt de keuze uit een 12V strip en een 24V strip 3000K. Wil je meerdere LED strips aan elkaar koppelen? Dan raden wij 24V LED strips aan. Met een 24V LED strip is het ook mogelijk om langere kabels te gebruiken omdat er een grotere afstand kan worden overbrugd. Naast de 12V en 24V LED strips, verkopen wij ook 220V LED strips warm wit. Het voordeel hiervan is dat ze direct kunnen worden aangesloten op de stroom, zonder de tussenkomst van een voedingsadapter. Een 220V LED Strip kan ook een grotere afstand overbruggen. Er wordt een aansluitstekker meegeleverd.

Benodigdheden LED strip warm wit 3000K

Om de LED strip warm wit te kunnen gebruiken heb je verschillende producten nodig. Deze kan je kiezen bij het bestellen. Ook wordt op de productpagina's precies aangegeven welke accessoires geschikt zijn. Ga je de strip gebruiken om een andere strip te verlengen, dan heb je deze producten niet nodig. We leggen hieronder uit welke producten je kan kiezen en waar je deze voor nodig hebt.

Controller

Om de LED strip warm wit te kunnen bedienen heb je een controller nodig. De controller komt dan in verbinding te staan met de afstandsbediening. De controllers die wij verkopen zijn RF (radiografische) controllers. Het is niet nodig om de afstandsbediening hier op te richten. De controller hoeft dus niet in het zicht worden geplaatst. 

Voedingsadapter

Om de LED strip warm wit aan te sluiten op de stroom heb je een voedingsadapter nodig. Een LED strip werkt namelijk op 12V of op 24V. De stroom uit het stopcontact (230V) moet dus worden omgezet. Hier zorgt de voedingsadapter voor. Het is mogelijk om een waterdichte voedingsadapter te kiezen. Voor de 220V LED strip heb je geen adapter nodig.

Bediening

Bediening van je LED strip warm wit kan op verschillende manieren. Als eerste kun je kiezen voor een afstandsbediening. Je kan hiermee aan/uit schakelen en de verlichting dimmen. Ook kan je kiezen voor een LED dimmer touch. Dit is een wandbedieningspaneel met dezelfde functies als de afstandsbediening. De laatste optie is een Wi-Fi module. Wanneer je deze wifi module gebruikt is het mogelijk om de strip met je smartphone te bedienen.

Advies LED strips  warm wit 3000K

Heb je hulp of advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via WhatsApp, chat, e-mail of telefoon. Op zoek naar een andere ledstrip? Be kijk dan eens onze ledstrip helder wit of gekleurde strips!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!