Menu
EUR

Smart LED strip

Smart LED Strip

Een LED strip is een flexibel snoer, welke ook wel een lichtslang wordt genoemd. Bij een smart LED strip zitten de lichtjes in het snoer gesoldeerd. Smart LED strips komen in verschillende soorten en maten voor, en LED strips kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij LED24 vindt u veel verschillende soorten smart LED strips, hierbij kunt u denken aan verschillende kleuren lampen en lengtes, maar bij LED24 vindt u tegenwoordig ook de meest efficiënte smart LED strips. Ideaal wanneer u de smart life LED strip op een plek wilt monteren waar het aan en uitzetten er van niet erg gemakkelijk is. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en ons assortiment? Bekijk dan snel de website!

Wat is een smart LED strip?

LED strips zijn flexibele lichtsnoeren die op verschillende plekken in en rondom het huis gebruikt kunnen worden. U vindt smart LED strips (ook wel: lsc smart connect led strip) in effen kleuren, zoals een warme gele kleur of juist een wat koudere witte variant. Daarnaast zijn er ook smart LED strips die kunnen wisselen van kleuren; namelijk een RGB LED strip (wat staat voor rood, groen en blauw; alle kleuren combinaties zijn in deze soort LED strip mogelijk). Juist bij deze soort LED strip komt het ‘smart’ gedeelte ontzettend goed van pas. Wanneer u een smart LED strip aanschaft, kunt u deze namelijk vanaf een afstand besturen. Zo kunt u met een afstandsbediening beslissen of u de smart LED strip aan- of uitzet, maar ook het wisselen tussen verschillende kleurencombinaties kan met een afstandsbediening geregeld worden. Wilt u graag een rode gloed voor in de slaapkamer, of toch liever een donkere gloed voor tijdens aan filmavond in de huiskamer? Met een smart LED strip is het allemaal mogelijk!

Voordelen van led verlichting

Hoewel het gebruik van LED strips natuurlijk al ideaal is; u verlicht in een mum van tijd een groot deel van de ruimte en het monteren van een LED strip is erg makkelijk, kent het gebruik van LED verlichting zelf uiteraard ook nog verscheidene voordelen. Niet zomaar voordelen; financiële voordelen. Door het gebruik van LED verlichting in plaats van reguliere verlichting, zal uw energierekening een stuk lager uitvallen. Daarnaast heeft LED verlichting een lange levensduur, dus u hoeft niet snel nieuwe lampen te kopen; een goede investering! Met LED verlichting draagt u door de duurzaamheid van de verlichting ook nog eens een steentje bij aan milieuverbetering!

Smart LED strip bij LED24

De aanschaf van een smart LED strip is een goede manier om een ruimte in één keer van licht te voor zien en daarnaast kent het gebruik van LED verlichting over het algemeen veel voordelen. Bent u benieuwd of een smart LED strip in uw woning zou passen en wilt u daar graag advies over? Of neemt u graag contact op met andere vragen of opmerkingen? Onze gespecialiseerde LED24s staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen met al uw vragen!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!