Menu
0

Retourneren

Retour online aanmelden

Niet tevreden met jouw aankoop? Via onderstaande link kan je gemakkelijk en snel je retour bij ons aanmelden. 

Retour aanmaken


Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van het Europese modelformulier voor herroeping om aan ons te laten weten dat u de aankoop ongedaan wil maken. Het gebruiken van dit formulier is echter niet verplicht.


Wij hebben het retourneren zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kan jouw retour eenvoudig zelf regelen via de bovenstaande methode. 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit heeft gekregen. 

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jou keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.


Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn producten die vervaardigd zijn conform instructies van de consument (maatwerk). Het gaat dan om kabels die op maat worden geknipt en wolkenplafonds die op maat worden gemaakt.

Retour voorwaarden

  • Wij vragen je om altijd het retournummer op het pakket te vermelden of deze in de doos mee te sturen. 
  • Je ontvangt binnen 24 uur (op werkdagen) een retour formulier na aanmelding van je retour via de website.
  • LED strips dienen onbeplakt en in originele staat te zijn (NIET geknipt) en mogen geen beschadigingen vertonen indien redelijkerwijs mogelijk.
  • Indien de verpakking en/of het product niet meer in zijn originele staat is, wordt er tot 50% van de prijs per beschadigd product ingehouden, afhankelijk van de grote van de schade. Als de beschadiging zodanig groot is dat het product onverkoopbaar is geworden, kan de waardevermindering oplopen tot 100%. In dat geval zullen wij het product naar je terugsturen en zal je hiervoor helaas geen geld terug ontvangen.

 

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice:
+31 20-2600008
[email protected]
WhatsApp: 0202600008

Wij helpen je graag verder!

 

--> -->

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta