Menu
EUR
LED Strip inspiratie

LED Strip inspiratie

Door: LED24 redactie Reacties: 0

Laat een muur tot leven komen

Wanneer je een lamp plaatst achter een voorwerp aan de muur komt deze helemaal tot leven!
Met een RGB of RGBW LED Strip kun je elk gewenst moment een andere kleur kiezen Ook is het mogelijk om een kleurenprogramma aan te zetten waarbij de kleuren vanzelf veranderen. Idee voor in de tuin: grote vlinders of bloemen van hout tegen de muur, met daarachter RGB LED verlichting.
 

LED Strips in kasten

Opgeruimd staat netjes. LED strips kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld je boekenkast, kledingkast of in keukenkastjes. Dit zorgt niet alleen voor een mooi en sfeervol effect, maar het helpt je ook om de spullen in je kast gemakkelijk te kunnen zien!

Wanneer je de strips achterin de kast onder de planken plakt, wordt de plank eronder subtiel verlicht. Foto's, planten, kopjes.. alles wat je op de planken zet wordt op dezelfde manier verlicht. Dit creëert eenheid.

Voor een stijlvolle uitstraling is warm wit zeer geschikt. Staat er glaswerk op de planken? Dan kan helder wit een heel strakke en moderne uitstraling geven. Voor een hippe en dynamische look kun je ook voor kleur kiezen (RGB). Dit kan goed bij glazen planken.

Zwoele zomeravonden, ook in een kleine tuin!

Elke tuin heeft randjes: een schutting, een trapje, een afdakje, een plantenpot, noem maar op. Door onder zo’n randje een LED strip te plaatsen, ziet de tuin er direct sfeervol uit. Het krijgt een luxe en gezellige uitstraling. Ook ideaal wanneer je niet zo’n grote tuin hebt. Licht kan een verruimend effect geven. Door nadruk te leggen op horizontale lijnen, wordt de ruimte optisch vergroot. Warm wit is daarbij de ideale kleur, omdat het rust creëert. Ultieme ontspanning en ontsnapping.
 

Een sfeervolle badkamer

Een warm bad of lange douche-sessie is heerlijk om even aan de drukte te ontsnappen. Om een ultieme ontspannen sfeer te creëren kun je waterbestendige LED strips in de badkamer plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld achter de spiegel, achter het bad of onder een badkamermeubel. Door te spelen met verschillende kleuren kun je een mooie luxueuze sfeer creëren. LED Lampen of LED Spots kunnen ook een mooie bijdrage leveren. Dim de lichten voor een extra sfeervol effect.
 

Decoratie

Plaats voor een subtiel effect een LED strip op de achterkant van een spiegel of schilderij. Op deze manier weerkaatst het licht tegen de muur en kijk je niet in de lampjes op de strip.

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!