Menu
EUR
5 Tips voor LED als Kerstverlichting

5 Tips voor LED als Kerstverlichting

Door: LED24 Redactie Reacties: 0

5 Tips om LED als kerstverlichting te gebruiken

Het is koud en donker buiten en de feestdagen komen eraan. Dit is de tijd om je huis en tuin sfeervol te verlichten. Je bent waarschijnlijk gewend om dit te doen met traditionele kerstverlichting, maar heb je al eens gedacht aan de mogelijkheden die LED verlichting biedt met kerst? In deze blog leggen we uit welke producten geschikt zijn voor de feestdagen en hoe je ze kunt gebruiken. Denk aan LED strips en sfeervolle gekleurde lampen. De mogelijkheden met LED zijn erg groot, en je bespaard ook nog eens een hoop energie. Hoe kan je je huis en tuin het beste verlichten met LED en welke producten zijn geschikt? In deze blog geven we je 5 tips voor een sfeervolle en duurzame kerst.

Lees voor meer tips ook onze blog creatief met LED strips.

Tip 1: LED filament lampen

led kerstverlichting filament

Een LED filament lamp is een LED lamp met het uiterlijk van een gloeilamp. Onze filament lampen geven warm wit licht en zijn verkrijgbaar in meerdere vormen en maten. Ideaal dus voor een warme en gezellige sfeer met kerst. Ook de nagemaakte gloeidraden zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De filament lampen zijn verkrijgbaar in de meest warme lichtkleuren, namelijk 2200K en 2700K. Wil je nóg warmer licht? Kies dan voor een LED filament lamp met amberkleurige coating. Deze coating is geel/oranje en zorgt voor een nog warmere kleur van het licht. Wil je deze lampen voor kerst gebruiken? Hang er een paar naast elkaar op verschillende hoogtes voor een heel mooi effect. Ook is het leuk om meerdere lampen te gebruiken met verschillende vormen.

Tip 2: RGBWW LED tuinlampen

led kerstverlichting buiten

Heb je een tuin? Dan is het natuurlijk leuk om deze tijdens de feestdagen sfeervol te verlichten. Met een RGBWW tuinlamp kan je alle kleuren instellen. Ga je voor een sfeervolle warm witte lichtkleur? Of kies je kleuren passend bij de feestdagen, zoals groen en rood. De keuze is aan jou! Je kunt de kleur van de verlichting op ieder moment weer aanpassen. Het is een energiezuinige manier voor het verlichten van je tuin.Tip: plaats meerdere tuinlampen en belicht hiermee bomen, planten of misschien wel een sneeuwpop voor een extra mooi effect.

Tip 3: LED strips

Kerst LED strips

LED strips zijn ideaal voor de feestdagen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. We hebben warm witte LED strips, maar ook LED strips waarbij je alle kleuren kunt instellen. Heb je er wel eens aan gedacht om je kerstboom te verlichten met een RGBWW LED strip? Je kan de strip gewoon rondom in de kerstboom leggen. Ook is het mogelijk om je huis aan de buitenkant mooi te verlichten met onze waterdichte LED strips. Denk aan verlichting rondom de deur of langs de randen van het dak.

Tip 4: RGBWW LED lampen

led kerstverlichting lamp

Een andere tip voor de feestdagen zijn onze RGBWW LED lampen. Stel de kleuren in op groen en rood als je echte kerstverlichting wilt. Na de feestdagen kan je de lampen natuurlijk altijd weer instellen op iedere andere gewenste kleur. Je hoeft de lampen dus niet speciaal voor kerst aan te schaffen. Onze LED lampen hebben een standaard E27 of E14 fitting. De RGBWW lampen gaan wel 50.000 branduren mee dus je kunt er heel wat keren kerst en oud & nieuw mee vieren. Extra tip: ga je je oude gloeilampen vervangen door LED? Gooi ze dan niet weg maar gebruik ze als kerstbal. Je kan ze zo in de boom hangen of ze vol plakken met bijvoorbeeld glitters. Je hoeft er alleen maar een touwtje aan vast te maken. Zo heb je toch nog wat aan je oude verlichting.

Tip 5: RGBWW LED panelen

led kerstverlichting huiskamer

 

Onze laatste tip: RGBWW LED panelen. Ook de panelen zijn in te stellen in alle gewenste kleuren. Bij LED panelen denk je misschien aan grote panelen met een witte lichtkleur aan het plafond, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wij verkopen namelijk ook kleine LED panelen van 30x30 cm. Vooral de RGBWW versie is erg geschikt voor de feestdagen omdat alle kleuren licht zijn in te stellen. Je kan de panelen ophangen aan het plafond, maar ook montage tegen de muur is mogelijk. En dat is nog niet alles. Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van de panelen op of in een kast. De mogelijkheden zijn eindeloos. LED panelen met de feestdagen zorgen voor een moderne uitstraling van de ruimte waarin ze geplaatst worden.

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €82,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!